Bijgewerkt 13/11/2019
img
“Jullie bruiloft op een ongedwongen en spontane manier vastgelegd”
Werkwijze

Voorafgaand aan jullie bruiloft maken we een afspraak voor een vrijblijvend voorgesprek bij jullie thuis, waarin we kennis met elkaar maken. We bespreken de dag in detail met elkaar en jullie kunnen meer vertellen over jullie persoonlijke stijl en wensen. Aan de hand daarvan doe ik jullie een voorstel. Natuurlijk is jullie budget mede bepalend maar ik vind het ook erg belangrijk dat er een klik is tussen mij als fotograaf en het bruidspaar: hoe meer jullie je bij mij op je gemak voelen, hoe meer ontspannen en leuker de foto's immers worden. Tijdens deze afspraak kan ik jullie bovendien enkele voorbeeldalbums en voorbeeldfoto's laten zien. De gemaakte afspraken vat ik nog samen op de mail.

Pre-wedding

Het kan prettig zijn om voorafgaand aan je trouwdag ook vast kennis te maken met de camera van je fotograaf. We kunnen de planning van de dag nog eens doorspreken en we kunnen naar de plaats(en) gaan waar jullie op je bruiloft graag foto’s willen maken en daarnaast zowel elkaar als de locatie wat beter leren kennen. Deze foto’s krijgen jullie op hoge resolutie om bijvoorbeeld te gebruiken voor je trouwkaart/uitnodigingen.
Deze shoot kost € 50,-

De Trouwdag

Op de trouwdag zelf ben ik uiteraard op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats en zorg daarbij voor eigen vervoer. Ik fotografeer digitaal, met meerdere lenzen en camera’s. Jullie trouwdag reserveer ik volledig voor jullie: mocht je op de dag zelf besluiten dat je me toch wat langer wilt laten blijven, dan ben ik daar dus flexibel in. Goed om te weten, naast back-up apparatuur, probeer ik ook altijd een back-up fotograaf te regelen :)

img
Nabewerking / Afleveren

Ik maak zelf een eerste selectie uit de gemaakte foto’s en controleer ze op contrast, kleur, scherpte en uitsnede en ik lever de foto’s aan in een mix van kleur en zwartwit). Van tevoren maken we afspraken over het minimale aantal foto’s dat jullie in de bruidsreportage willen hebben (meestal zo rond de 175 foto's). Jullie ontvangen alle foto’s na afloop op gemiddelde kwaliteit op USB en uiteraard de bewerkte foto's in hoge-resolutie om af te drukken. Jullie kunnen later zelf uitzoeken, welke foto's nog bewerkt moeten worden. Uiteindelijk lever ik alle foto’s in hoge resolutie aan op USB. Je kunt er ook voor kiezen om door mij een mooi album van de bewerkte foto's te laten maken. Zo heb je echt een prachtige herinnering aan jullie mooiste dag! In het voorgesprek kan ik jullie daarvan voorbeelden laten zien..


Kosten / Investering

Fotografie
Voor €599,- ben ik vanaf de voorbereidingen tot aan het diner aanwezig op jullie bruiloft. Inclusief reiskosten.
Afdrukken
Een geprint fotoalbum kost rond de €150,- (in luxe doos).