Samen kijken we hoe we het verhaal van jouw bedrijf het beste kunnen vertellen.

Het samen uitwerken van een bedrijfsfoto-idee om een gewenste uitstraling te bereiken is een creatief proces. Sparren en concepten uitwerken om dit vervolgens te realiseren in een pakkend (commercieel) beeld.

Laten we eens afspreken hoe we die productfoto, bedrijfsreportage of zakelijke portretten gaan maken voor je website, drukwerk of social media. Heb je meer nodig dan alleen foto’s? Kijk dan ook eens op Sjoch ús.

Werkwijze

Een bedrijfsfotoshoot, serie productfoto’s of fotografie voor commerciële doeleinden bespreken we eerst vooraf. Dit kan telefonisch maar ook op locatie of bij mij op kantoor. Commerciële fotografie is altijd tegen uurtarief. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Eerder fotografeerde ik voor

De Jongs ijs
Sake Store
Anker Stuy Coatings
Tige Advies
Klubb

Proudpackaging
DW Carcare
Shoeby Joure
Rinsma modeplein
Sjoch ús

…en vele andere ondernemers en bedrijven uit Friesland.

Portfolio bedrijfsfotografie

Zoek je bewegend beeld? of nog meer?

Soms is een foto niet genoeg om je verhaal te kunnen vertellen. Je kunt dan ook kiezen voor een bedrijfs- uitleg- of promotievideo. Deze kan ik ook voor je maken. Ook kan ik je helpen bij een tijdelijke website of promotionele video voor op je social-media kanalen.

Meer informatie over video

Zullen we eens afspreken?

Gewoon even bellen of wellicht heb je al een idee wat je wil e-mailen? Ik hoor het graag. Via mijn contactpagina komen we er snel achter of ik iets voor je kan betekenen op foto- en videogebied.

Hallo? contact

Bekijk mijn social media

LinkedIn
Instagram
Facebook