Traditioneel of juist even anders?
Trouw vooral op jullie manier.

Yes, Je kijkt hier, waarschijnlijk gaan jullie trouwen. Gefeliciteerd!
Ik ben er graag bij als trouwfotograaf.

Vele bruidsparen zijn jullie voorgegaan de afgelopen jaren, en elke bruiloft voelt weer uniek. Mijn creatieve kant zet ik graag in voor jullie bijzondere dag.

Je kunt mijn portfolio bekijken of meer lezen over mijn werkwijze en tarieven.
En handig, hier kun je gelijk checken of ik beschikbaar ben.

Werkwijze

We starten met een persoonlijk gesprek bij jullie thuis. Hier kunnen we de wensen en mogelijkheden met elkaar doornemen, en ik vertel over mijn werkwijze als trouwfotograaf. Natuurlijk is dit ook gelijk een kennismaking waar we kunnen kijken of we een klik hebben.

Met mijn ervaring van meer dan 75 bruiloften kan ik jullie natuurlijk ook nog voorzien van handige tips in de voorbereiding. Ik heb ook digitale albums bij me zodat je kunt zien hoe een volledige trouwreportage er uit ziet.

Alles van Ja! tot Z weten?
Recensies lezen?

Tarieven

Op bruiloften ben ik normaliter aanwezig vanaf de voorbereidingen tot aan het diner (binnen Friesland). Bruiloften starten vanaf € 799,-

Hiervoor krijg je dezelfde avond nog een aantal foto’s van de shoot via whatsapp (hoe leuk is dat om te laten zien op het feest?) en in de weken na de bruiloft ontvangen jullie zo’n 200 foto’s verzorgd nabewerkt op USB.

Ik film de ceremonie ook met 1 vaste camera met een goede externe microfoon, dat je naast de foto’s je ceremonie nog eens rustig terug kunt kijken.

Een trouwalbum is optioneel en kost rond de € 145,-

Zullen we eens afspreken?
of snel opvragen of ik beschikbaar ben?

Wist je dat ik ook als videomaker te boeken ben?

Meer informatie over video

Lookbook Trouwfotografie

Enkele uitgezochte foto’s van bruiloften om een indruk te krijgen van mijn werk.
Nog niet uitgekeken?

Dat is goed om te horen! Ik heb nog veel meer foto’s en complete albums die ik je graag laat zien. Laat het even weten via mijn contactpagina