Onne-Jan & Anneke

“Wij zijn nog steeds erg blij dat we jou hebben gekozen om onze trouwdag vast te leggen! Vanaf het eerste moment hadden wij een heel goed gevoel bij jou en ook de kinderen waren gek op jou. Dit was ook terug te zien op de foto’s.Je bent gezellig aanwezig, maar tegelijkertijd op de achtergrond.Ook na de tijd super snelle service. We hebben dezelfde avond nog een aantal prachtig bewerkte foto’s gekregen die we direct aan iedereen konden showen. Jorn, dankjewel aan jouw bijdrage aan onze mooie dag!”

Alexander & Tineke

“De eerste ontmoeting voelden we al een klik met jou! Het zat goed. Op de grote dag was je bij ons als trouwfotograaf, maar we hebben niet gemerkt dat jij er was. Het voelde alsof je bij onze gasten hoorde, je bent en was zo gewoon! Onze gasten mochten jou ook graag, wat zo fijn was! Je hebt humor, wat sommige momenten kan breken door de zenuwen…”

Alex & Yfke

“Als je naar de foto’s kijk dan was hij overal en toch hebben we het nop de dag zelf niet zo ervaren. In de voorbereiding dacht Jorn super met ons mee en tijdens onze shoot samen was de sfeer lekker relaxt en heeft het prachtfoto’s opgeleverd.”

Arie & Jeanette

“Niet getwijfeld, Jorn moest onze trouwfotograaf worden. Met jou er bij waren we op ons gemak, niets was geforceerd en als we je wel opmerkten was het gezellig! In de avond gelijk een paar foto’s gekregen en de rest van de foto’s zijn ook zo mooi geworden. Spontaan en hoe wij zijn! Bedankt Jorn dat je onze dag nog een beetje mooier heb gemaakt.”

Martsen & Sylvana

“Op 7-7-2021 zijn we getrouwd. Jorn heeft prachtige foto’s gemaakt om deze mooie dag vast te leggen. Van tevoren kwam Jorn bij ons thuis om de wensen in kaart te brengen. En die wensen zijn zeker uitgekomen! Jorn had zich goed voorbereid op de dag, hij wist precies wat voor foto’s we in ieder geval graag wilden hebben en wat we mooi vonden. We zijn niet alleen erg blij met de foto’s, ook vonden we Jorn fijn gezelschap: een gezellige relaxte gast op onze bruiloft!”