Over mij

Sinds 2011 ben ik – naast mijn reguliere baan – professioneel bezig met fotografie. Het liefst fotografeer ik mensen. Thema’s die je in mijn werk dan ook terug ziet zijn gezinnen, kinderen, bruiloften en artiesten. Maar ook commercieel werk, zoals product- en bedrijfsfotografie, heeft mijn interesse. Privé fotografeer en film ik graag mijn gezin. Ik hou van aanpakken en heb een grote dosis geduld.

Mijn werk kenmerkt zich door een creatieve invalshoek en een uiterst verzorgde nabewerking. Aan prijzen per foto doe ik niet; ik hanteer een aantrekkelijk standaard tarief. De foto’s zijn van jou, met respect naar mij als fotograaf. In overleg is er veel mogelijk. Mijn werkgebied is voornamelijk Friesland en ik ga graag op pad voor fotoshoots. Ook bezit ik mobiele studio-apparatuur waardoor ook op locatie professionele foto’s gemaakt kunnen worden.

Naast het fotograferen, klus ik graag aan ons eigen huis en doe ik fanatiek aan sporten als: Crossfit, Voetbal, klimmen en mountainbiken. Vanuit mijn kleine communicatiebedrijf help ik nog kleine ondernemers en starters digitaal op weg.

Had je deze al gezien op instagram?

Zullen we eens afspreken?

Gewoon even bellen of wellicht heb je al een idee wat je wil e-mailen? Ik hoor het graag.

Via mijn contactpagina komen we er snel achter of ik iets voor je kan betekenen op foto- en videogebied.

Hallo? contact!